Евтини самолетни билети до далечни дестинации

Ако ви е писнало от офис работа и вече си мечтаете за палми и бял пясък, днешният ни блог пост е за вас. Ще ви кажем как можете да пътувате със самолет надалеч за почти без пари.

Освен да защитаваме правата на пътниците, ние от Аероиск обичаме и да пътуваме. Естествено основният проблем за едно пътуване до екзотични дестинации е високата цена на самолетните билети.  Казвам билетИ, защото със сигурност няма да искате да пътувате сами до Южна Америка например (въпреки сгъваемият селфи-стик).

Сайтът Secretflying.com събира в себе си всички актуални намаления на билети, като ги комбинира по начин, по който да направи възможно да отидете на невъобразими места за много малко пари. Как ви се струва Европа-САЩ-Европа за €210? Яко, а?

И не забравяйте – когато пътувате на далечни дестинации винаги купувайте билетите си на една резервация! Това ще застави дори и не-европейски превозвач да ви изплати обезщетение между €250-€600 ако отменят някой от полетите по маршрута ви. Ако случайно ви се случи, да изпуснете връзка заради закъснял полет, ние от Аероиск ще ви помогнем да получите дължимото ви парично обезщетение, както и да ви възстановят направени непредвидени разноски.

Screen Shot 2016-03-06 at 4.49.43 PM.png

Published by

Aeroisk

Blogging about passenger rights in EU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s